Pikol%2520lake%2520village%2520(14)_edit

POSEBNA PONUDBA

POLETNI ODDIH V JEZERSKI VASICI
Možnost plačila s turističnimi boni nudimo za vse pakete in rezervirane nočitve.

EAT & DRINK

Lepo je, ko imamo na obzorju stvari, ki se jih veselimo. Poletje prinaša čudovito naravo in z njo čas, da si spočijemo. Pripravili smo posebno ponudbo za bivanje v juliju in avgustu s številnimi ugodnostmi. Izberite svojo nastanitev, uživajte v naravni zeleni

oazi in še več. Zagotovite si sproščujoč poletni oddih in rezervirajte svoj termin že danes!

15 % POPUST

 

Za paket, ki smo mu dodali številne ugodnosti, velja 15 % popust.

Popust velja za izbiro bivanja 3 noči.

NAMESTITEV

Namestitev v vodni vili ali gozdni vili za tri noči.

DOBRODOŠLICA

Naša družina je doma v Brdih. Silveri penine so naša strast. Začutite vinski pridih dobrodošlice s penino Silveri.

DOMAČ ZAJTRK

V ceni namestitve je vključen bogat

slovenski zajtrk z domačimi dobrotami.

MEDITACIJSKO GNEZDECE

Neomejen dostop do zasebnega masažnega bazena ob vaši vodni vili.

Pikol%2520lake%2520village%2520(14)_edit

NAMESTITEV

Prebuditi se nad vodo

Pikol Lake Village glamping resort vabi v unikatne namestitve, ki očarajo na prvi pogled. Hiške ali vodne vile kot jim radi rečemo, so primerne za pare, ki si želite doživeti drugačen oddih. Namestitev nudi gostom edinstveno izkušnjo in zasebnost. Oddih v objemu narave je najboljša sprostitev za telo in duha. 

AKTIVNOSTI

Spoznajte naše kraje

Preživite čas v naravi. V našem resortu je veliko naravnih kotičkov za umirjanje in sproščanje. Uživate lahko na terasi "Lake view" na jezeru ali prebirate svojo izbrano knjigo med krošnjami dreves. Goriška Brda in Vipavska dolina  ponujata številne možnosti za kratke izlete in daljše potepe. Raziskujete lahko sami peš ali s kolesi, ki vam jih na vašo željo pripeljejo do resorta, ostale izlete in doživetja pa vam z veseljem organiziramo.

Bird view Pikol 6.jpg

Veselimo se vas!

Dodajte v koledar termin za oddih! Izkoristite odlično priložnost za oddih v juliju in avgustu 2021 v Pikol Lake Village. Cena nočitev vključuje domač zajtrk prinešen do vaše vodne vile, dobrodošlico in neomejeno uživanje v masažnem bazenu neposredno ob vašivili. Za rezervacijo nočitev lahko vnovčite vavčerje. Podarite si čudovit poletni oddih v edini jezerski vasici v Sloveniji. Rezervirajte svoj termin že danes.