top of page
JRE FOOT.png

Pikolova kuhinja pod vodstvom družine Gašparin se vsaka jed rodi iz skrbnega spoštovanja do sestavin, ki jih izbira naša edinstvena ekipa. To ni le priprava hrane, ampak iskanje, poznavanje sestavin in skrbna priprava, da prvotni okusi ostanejo nespremenjeni v svoji lepoti in harmoniji. Vsaka jed je kot umetniško delo, postrežena tako, da gost vidi in čuti skrbno roko, ki je z ljubeznijo pripravila ta kulinarični užitek.

Kljub temu, da se zavedamo svojih briških korenin in izvora, se ne zapiramo v okvire Goriških Brd in Vipavske doline. Naša kuhinja je odprta za vse svetovne vplive. Z jedmi potujemo skozi čas in prostore: od spominov na gostove otroške dni do raznolikih okusov in vonjav, ki jih odkrivamo v širnih kulinaričnih deželah.

Pikol, ki domuje ob pravljičnemu naravnemu jezeru, ponuja edinstveno kulinarično izkušnjo. Skrbimo za sestavine in njihovo svežino, ki se prilagajajo letnim časom, da ohranimo čistost okusov. Tehnike priprave v naši kuhinji segajo od preprostih do tradicionalnih, vendar imajo vse nekaj skupnega: nobena ne spreminja osnovnih okusov.

Pikol Lake Village Restaurant


Doživite sodobno prepletanje pristne lokalne kuhinje z domišljeno predstavitvijo in vrhunskim okusom. Jedi ustvarjamo iz svežih in sezonsko izbranih sestavin, ki odražajo povezanost z naravo in okolico našega posestva.

Kulinarično izkušnjo dopolnjuje skrbno izbrana selekcija penin in vin iz našega lastnega vinogradniškega posestva Silveri iz Goriških Brd.

 

Naši chefi in sommelierji ustvarjajo popolne kombinacije okusov, ki povežejo jedi z eleganco naših mehurčkov in karakterjem briške zemlje.

Rezervacija je obvezna.

DELOVNI ČAS

Zajtrk za goste resorta: 08:30–11:00
Kosilo: po predhodnem naročilu
Večerja: po predhodnem naročilu

Ure obratovanja se lahko sezonsko spremenijo.

REZERVACIJE:
📞 +386 3334523
✉️ info@pikol.si

Pikol Creation 1-min.jpg
silveri_promo_JRP_55 (1).jpg

SILVERI vinska spremljava

Spajanje izbranih vin iz naše kleti z jedilnikom kreativnih jedi našega družinskega kuharja. Vina so postrežena v zaporedju z jedmi, z natančnim opisom vin in njihove pridelave.

CLASSIC

Spajanje vin in penin (letnikov, ki so trenutno na trgu) z jedilnikom

Spremljava ob 3-hodnem meniju: 25 €

Spremljava ob 4-hodnem meniju: 30 €

Spremljava ob 5-hodnem meniju: 35 €

Spremljava ob 6-hodnem meniju: 40 €

NAJBOLJŠI LETNIKI

Spajanje vin in penin  (letnikov, ki so trenutno na trgu) in arhivskih vin (naših najboljših letnikov) z degustacijskimi meniji

  • 50 € na osebo za vinsko spremljavo s 5-hodnim menijem

  • 65 € na osebo za vinsko spremljavo s 6-hodnim menijem

bottom of page