top of page

POSEBNA PONUDBA

POMLADNI ODDIH V JEZERSKI VASICI
Možnost plačila s turističnimi boni nudimo za vse pakete in rezervirane nočitve.

 

EAT & DRINK

Lepo je, ko imamo na obzorju stvari, ki se jih veselimo. Pomlad prinaša čudovite občutke sreče in čas za romantiko. Pripravili smo posebno ponudbo za bivanje od marca do junija s številnimi ugodnostmi. Izberite svojo nastanitev, uživajte v pomladni

oazi in še več. Zagotovite si sproščujoč pomladni oddih in rezervirajte svoj termin že danes!

15 % POPUST

 

Za paket, ki smo mu dodali številne ugodnosti, velja 15 % popust.

Popust velja za izbiro bivanja 3 noči.

NAMESTITEV

Namestitev v vodni vili ali gozdni vili za tri noči.

DOBRODOŠLICA

Naša družina je doma v Brdih. Silveri penine so naša strast. Začutite vinski pridih dobrodošlice s penino Silveri.

10 % POPUST

 

Za vse vrste masaž  in neg zanjo in za njega. Masaže so na voljo v sodelovanju s Center tradicionalne tajske masaže Dotik.

KRALJEVI DOMAČ ZAJTRK

V ceni namestitve je vključen bogat

slovenski zajtrk z domačimi dobrotami.

MEDITACIJSKO GNEZDECE

Neomejen dostop do zasebnega masažnega bazena ob vaši vodni vili.

Pikol - ambent 1 min.jpg

NAMESTITEV

Prebuditi se nad vodo

Pikol Lake Village glamping resort vabi v unikatne namestitve, ki očarajo na prvi pogled. Vodne vile kot jim radi rečemo, so primerne za pare, ki si želite doživeti drugačen oddih. Namestitev nudi gostom edinstveno izkušnjo in zasebnost. Oddih v objemu narave je najboljša sprostitev za telo in duha. 

AKTIVNOSTI

Spoznajte naše kraje

Preživite čas v pomladni idili. V našem resortu je veliko kotičkov za umirjanje in sproščanje. Uživate lahko na terasi "Lake view" na jezeru ali prebirate svojo izbrano knjigo s pogledom na prebujanje narave in čarobno jezero.

Goriška Brda in Vipavska dolina  ponujata številne možnosti za kratke izlete in daljše potepe. Raziskujete lahko sami peš ali s kolesi, ki vam jih na vašo željo pripeljejo do resorta, ostale izlete in doživetja pa vam z veseljem organiziramo.

Bird view Pikol 6.jpg

Veselimo se vas!

Dodajte v koledar termin za oddih! Izkoristite odlično priložnost za oddih od marca do junija 2022 v Pikol Lake Village. Cena nočitev vključuje domač zajtrk prinešen do vaše vodne vile, dobrodošlico in neomejeno uživanje v ogrevanem masažnem bazenu neposredno ob vaši vili. Za rezervacijo nočitev lahko vnovčite turistične bone. Podarite si čudovit poletni oddih v edini jezerski vasici v Sloveniji. Rezervirajte svoj termin že danes.

bottom of page